ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА В

By | април 4, 2016

Хранителна добавка

Състав: препоръчваната дневан доза от една капсула съдържа Витамин B-5 (D – пантотенат калций) – 12 mg, Витамин B3 (никотинова киселина) – 10 mg, Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид) – 10 mg, Витамин B2 (рибофлавин) – 9 mg, Витамин B1 (тиамин хидрохлорид) 8 mg, Витамин B9 – фолиева киселина (птероилмоноглутаминова киселина) 200 mcg, Витамин B12 (цианкобаламин) – 10 mcg, Витамин В7 – Биотин (D – биотин) – 10 mcg и антислепващ агент – малтодекстрин /от естествен източник/. Съставки на капсулата: желиращ агент – желатин.

Предназначение: ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА В е комбинирана хранителна добавка, която действа благоприятно върху обмяната на веществата в организма. Комбинирането на витамините от групата В най-често се използва за повлияване на редица важни процеси в организма, свързани основно с централната и вегетативната нервна система. Допринася за поддържането на нормалната психична функция и за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Действа благоприятно върху костно-ставния, мускулния апарат и вегетативната нервна система. Допринася за нормалната функция на имунната система, за регулиране на хормоналната дейност и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Спомага за преодоляване на стреса и умственото натоварване. Оказва благоприятен ефект върху мозъчната дейност, паметта, концентрацията и запаметяването.  Допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата.

Начин на употреба: по 1 капсула дневно по време или след хранене, без да се дъвче капсулата, с достатъчно количество вода.

Предупреждения: Хранителната добавка не е подходяща при индивидуална непоносимост към съставните вещества. Да се използва внимателно при наличие на сърдечни болки, свързани с ангина пекторис (гръдна болка от сърдечен произход) и тежка артериална хипертония . Да се прилага внимателно при хора с туморен процес. Възможно е пожълтяване на урината. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Опаковка: 30 твърди желатинови капсули

Произведено: в завод на Рени фарма Оперейшън ООД, за Буров ЕООД, тел: 02/ 851 92 02