МАСЛО ОТ РИГАН

By | април 4, 2016

Хранителна добавка

Състав на една капсула: масло от Риган /Origanum vulgare/ – 25 mg, студено пресован зехтин – 225 mg. Препоръчваната дневна доза от две капсули съдържа: масло от от Риган /Origanum vulgare/ – 50 mg, студено пресован зехтин – 500 mg. Състав на капсулата: желиращ агент – желатин и овлажнител – глицерин. Концентрирано масло от риган съчетано със студено пресован зехтин. –  10 : 1 концентрат

Приложение: Действа благоприятно върху нормалната функция на имунната и дихателната система. Спомага за нормално функциониране и комфорт на храносмилателния тракт. Благоприятно повлиява нормалната функция на пикочо-половата система. Подпомага нормалната гъвкавост на ставите и мускулите. Спомага за доброто състояние на кожата.

Начин на употреба: от 1 до 2 капсули дневно по време на хранене. Капсулата може да се пробие и съдържанието да се втрие в кожата. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Предупреждения: Хранителната добавка не е подходяща за деца, бременни, кърмачки, при наличие на чернодробни и бъбречни промени и при индивидуална непоносимост към съставните вещества.

Опаковка: 60 меки желатинови капсули

Произведено: в завод на Ренифарма Оперейшън – ООД, за Буров ЕООД, тел: 02/ 851 92 02