НОСКАР/NOSCAR

By | февруари 20, 2014

Седефен крем против белези

Състав: Aqua demi., Stearic Acid, Isopropyl Mirystate, Cetearyl Alcohol, Caprylic Capric Triglyceride, Triethanoloamine, Pearl Powder, D-Panthenol, Centella Stems, L-аrginine, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, DMDM Hydantoin Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum.

Иновативната формула на крема NoScar® съдържа: Разтворим седеф, Стволови клетки от азиатска центела (Centella), Хиалуронова киселина 0,1 – 0,3 Mda, L-аргинин. Тези съставки омекотяват, проясняват и изглаждат белезите, Смекчават следите от акнето, Хидратират кожата и ускоряват нейното регенериране.

Показания: Кремът се препоръчва за белези с различна етиология (след изгаряния, хирургична намеса и акне) и за келоиди. Съставките на крема действат проясняващо, омекотяващо и изглаждащо на втвърдената и разраснала се тъкан на белезите. Иновативната формула на крема НоСкар е разработена, като е използвано действието на активните съставки на разтворимия седеф, стволовите клетки от азиатска центела, хиалуронова киселина и L-аргинин. Седефът има ускоряващ ефект на изглаждане на белезите, прояснява кожата и я прави по-еластична. Стволовите клетки от азиатска центела (Centella asiatica), намаляват активността на ензима хиалуронидаза, предотвратявайки разграждането на хиалуроновата киселина. L-аргинин подобрява кръвообращението в кръвоносните съдове. Добавянето на хиалуронова киселина в оптимален размер на частиците (0,1-0,3 MDA), ускорява регенерането на увредените клетки на кожата.

Начин на приложение: Кремът се нанася върху почистена и суха повърхност на кожата. Да се прилага само върху зараснали белези. Няколкоминутното втриване е условие за ефективно попиване на съставките на крема и неговото ефикасно действие. Може да се нанася няколко пъти на ден.

Предупрежсения: Да на се прилага при деца под 3 годишна възраст. Да се пази от достъп на деца. Не е тестван върху животни. Да се съхранява затворен при стайна температура.

Опаковка: крем 30 ml

Производител: A-Z Medica Sp. z o.o., Полша