РАМКОЛАКТ / RAMCOLACT

By | юни 7, 2017

хранителна добавка

Състав: Магарешко мляко лиофилизат 250 мг. Помощни вещества: манитол, царевично нишесте, 0,9 мг стевиол гликозид, ароматизант-ягода.

Предназначение: Рамколакт повлиява благоприятно имунната система и защитните сили на организма; подпомага костната минерализация при деца; подобява състоянието на кожата, като я прави по-мека и гладка. Подходяща за деца над 3 години.

Действие: Рамколакт е предназначен да подсили имунната система и да подобри общото състояние на организма. Основната съставка е магарешкото мляко, което по биохимичен състав е близко до майчината кърма. Богато е на калций, магнезий, желязо, витамини А, В1, В6, С, Е и Д. Съдържа значително по-малко мазнини от другите млека. Магарешкото мляко е богато и на вещества с пробиотично действие, регулиращи чревната микрофлора. Не създава алергии поради ниското съдържание на лактоглобулин.

Дозировка: Два пъти по 1 таблетка дневно.

Предупреждения: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца.

Опаковка: Рамколакт – 30 дъвчащи таблетки.

Производител: РамкоФарм, тел. 02/868 90 58