HERBALSEPT / ХЕРБАЛСЕПТ КАШЛИЦА

By | януари 19, 2018

Медицинско изделие

Състав: Една близалка съдържа: сух екстракт от Исландски лишей (Lichen islandicus); екстракт от мащерка (Thymus sp.); екстракт от лечебна ружа (Althaea officinalis); арония на прах и витамин C. Другите съставки са: захар, глюкозен сироп, вода, лимонена киселина, аромат на малина, оцветител E120.

Действие: Съставките на медицинското изделие HerbalSept КАШЛИЦА покриват със защитен слой лигавицата на гърлото, като по този начин се облекчава кашлицата. Продуктът защитава лигавицата от вредното въздействие на дразнещи фактори, като сух, студен или замърсен въздух, и така се намалява честотата на кашличния рефлекс. Нещо повече, HerbalSept КАШЛИЦА подпомага овлажняването на лигавицата на гърлото и улеснява отделянето на мукозните секрети. Тези свойства на продукта възстановяват баланса на раздразнената лигавица. Коренът на лечебната ружа съдържа слузни вещества, които покриват равномерно лигавицата на гърлото и устата, като ги овлажнява и предпазва от вредното въздействие на дразнители. Мащерката стимулира движението на ресничките на епитела и така подпомага физиологичното почистване на горните дихателни пътища.

Показания: за облекчаване на кашлицата и намаляване на нейната честота при деца; като средство, улесняващо отхрачването; за предпазване на лигавицата на устната кухина от дразнители; при лица, страдащи от сухота на устната лигавица.

Дозировка и начин на приложение: За деца над 3 години: 1 близалка не повече от три пъти дневно. Продуктът следва да се приема под надзора на възрастен. Ако след 5 дни от употребата не настъпи подобрение, свържете се с Вашия лекар.

Информация за диабетици: медицинското изделие HerbalSept КАШЛИЦА съдържа захар!

Опаковка: 6 броя близалки с аромат на малина.

Производител: Dr. Theiss

Вносител за България: Натурпродукт ООД, Тел.: (02) 979 12 19, 979 08 75