БЕСТИФЛЕКС/ BESTIFLEX

By | април 22, 2014

Хранителна добавка

Състав: в едно саше се съдържат 10 g хидролизиран колаген и 200 mg витамин С.

Показания: Възстановява хрущяла; Заздравява ставите; Има благотворно действие при ревматични заболявания. Подходящ е за жени и мъже, които страдат от ставни заболявания, причинени от свръхтегло и затлъстяване; жени и мъже, които спортуват професионално или за удоволствие; всички хора над 40-годишна възраст, които желаят да запазят добрата си физическа за възможно най-дълго време.

Механизъм на действие: Бестифлекс стави е ултрамодерна и естествена формула на основата на колагенов хидролизат. Колагеновият хидролизат действа в 3 важни стъпки: Абсорбция: след приемане на Бестифлекс (Bestiflex) стави колагеновият хидролизат се абсорбира бързо в стомаха; Разпределение: пептидите от колагеновия хидролизат отиват чрез циркулаторната система в хрущялните тъкани на ставата; Стимулация: колагеновият хидролизат стимулира синтеза на тип ІІ колаген и протеогликани, които са основните структурни единици на хрущяла.

Дозировка и начин на приложение: Възрастни: 1 саше дневно.
Към разтворимото прахче от сашето прибавете 100 ml мляко, айрян или вода и го изпийте веднага. Препоръчва се по-продължителна употреба (най-малко 3 месеца). Да не се превишава препоръчваната доза. Хранителната добавка не замества разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

Предупреждения: Предназначен само за възрастни. Продуктът трябва да се прилага с внимание при бременни или кърмещи жени. Да се съхранява на сухо, при стайна температура. Да се съхранява на места, недостъпни за деца.

Опаковка: 30 сашета с разтворим перорален прах, нето: 330 g

Производител: Натурпродукт