ФУМАРОСЕПТ / FUMAROSEPT

By | април 14, 2016

Медицинско изделие
Предназначено за пушачи

Състав: Изомалт, сух екстракт от исландски лишей (Licheni islandicum extr. sicc.), аромат на мента, магнезиев стеарат, екстракт от корени на ружа (Althaeae radix extractum), захароза.

Показания и действие: Съставките на медицинското изделие ФУМАРОСЕПТ образуват предпазен филм в гърлото. Благодарение на това свое действие ФУМАРОСЕПТ осигурява необходимото овлажняване. Успокоява дразненето и неприятните симптоми, свързани с хрипливостта и сухотата в устната кухина и гърлото, предизвикани от контакта с намиращите се в цигарения дим вредни съединения. ФУМАРОСЕПТ спомага за възвръщане равновесието на лигавицата на гърлото, раздразнена от кашлицата, и благодарение на това, намалява кашличния рефлекс. Оказва освежаващо действие и възвръща усещането за комфорт в устната кухина.

Дозировка и начин на приложение: 1 пастил за смучене до няколко пъти дневно в зависимост от необходимостта. Да не се приемат повече от 8 пастили на ден. Ако не настъпи подобрение до 5 дни, трябва да се потърси лекарски съвет.

Специални предупреждения и предпазни мерки: ФУМАРОСЕПТ не трябва да се използва от хора с доказана свръхчувствителност към съставките на продукта. Медицинското изделие е предназначено за употреба от възрастни хора. ФУМАРОСЕПТ съдържа захар. Да не се използва от диабетици. Тютюнопушенето вреди на здравето, а медицинското изделие ФУМАРОСЕПТ не предпазва организма от вредното влияние на тютюна.

Условия за съхранение: Да се съхранява на стайна температура, да се пази от влага и светлина, като блистерът се държи в оригиналната опаковка. Да не се използва след изтичане на срока на годност, посочен на опаковката. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се обърне внимание на спазването на посочените условия за съхраняване на изделието.

Опаковка: 24 пастили за смучене

Производител: Natur Produkt Pharma Sp.z o.o.q, Полша

Представител: Натурпродукт ООД