КОЛАГЕН ПЛЮС/COLLAGEN PLUS

By | април 10, 2017

хранителна добавка

Състав: Всяка опаковка съдържа: Смес от хидролизиран колаген (Peptan®), Глюкозамин сулфат, Хондроитин сулфат. Овкусители: Стевия (подсладител) и портокалов аромат. В 1 саше (11 g) се съдържат: Колаген 8.7 g, Глюкозамин сулфат 1.20 g, Хондроитин сулфат 0.93 g, Стевия 0.035 g, портокалов аромат 0.135 g.

Приложение: Препоръчва се като хранителна добавка за благоприятно повлияване на гъвкавостта и подвижността на ставите, при наднормено тегло и проблемна кожа.

Действие: Колагенът (Peptan®) представлява хидролизиран колаген тип І, същият като този в човешките кости и кожата. Peptan® е натурален биоактивен продукт с висока чистота, съдържащ над 97% протеин (в сухото вещество), осигурен във форма, която може лесно да се използва и асимилира от човешкото тяло, както беше доказано от научни изследвания.
Глюкозаминът и хондроитинът са градивни елементи, стимулиращи образуването на хрущялите и смазващата течност около ставите. Хондроитинът благоприятно повлиява ставните възпаления. Трите съставки действат синергично за поддържане здравето и мобилността на ставите. Препаратът КОЛАГЕН+ осигурява цялост, еластичност и стегнатост на ставите при възрастови изменения, подходящ за хора занимаващи се с активен спорт. Като натурален продукт, „Колаген +“ е несравним източник на протеин, като дава чувство на ситост, което помага за поддържане на теглото и допринася за повишаване на общото съдържание на протеин. „Колаген +“ може да допринесе за балансирана диета и да помогне за поддържане на телесното тегло. Колагенът е важен градивен елемент на кожата; той съставлява 30% от протеина в тялото и 70% от протеина в кожата.
Поддържането на количеството на колагена е ключът към красива кожа. Peptan® е продукт на водеща световна компания произведен използвайки деликатен ензимен процес. Изцяло неалергичен, без странични ефекти и висока усвояемост от човешкия организъм. Не съдържа мазнини и въглехидрати.

Препоръчителна дозировка: По 1 саше дневно, разтворено в чаша с около 100 мл вода, чрез разбъркване до избистряне на течността.

Предупреждения: Да не се превишава препоръчаната доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Съхранение: При умерена температура (15-30° С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място.

Опаковка: Кутия с 15 броя сашета

Производител: РамкоФарм, тел. 02/868 90 58