БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 19-21 юни 2015 г.

By | юни 8, 2015

Място на провеждане: София, Интер Експо Център, Зала 3.

Откриването на БФД 2015 ще се проведе на 19 юни 2015 г. от 18:30 часа в зала „Св. София“ на Народното събрание, площад „Княз Александър“ № 1.

Отриващата церемония ще бъде придружена от Тържествено връчване на годишните награди на БФС за продукт на годината и ще завърши с музикалния спектакъл „МИСТЕРИЯТА ЕНЬОВДЕН” на НЕШКА РОБЕВА, един от най-популярните шоу спектакли, който е пряко свързан и с нашия съсловен празник – Еньовден.

На откриващата церемония са поканени да присъстват представители на държавни институции – Комисия по здравеопазване към 43-то НС, Министерство на здравеопазването, Изпълнителна агенция по лекарствата, НЗОК и др., неправителствени, съсловни и браншови организации, имащи отношение към здравната система и лекарствената политика.

На 20 юни (събота) от 20:30 часа ще се проведе Годишна гала вечер на магистър-фармацевтите в зала 2 на Интер Експо Център, която ще бъде съпроводена от връчването на годишните награди на БФС в категориите „РФК на годината“ и „Магистър-фармацевт на годината“.

Не на последно място, събитието ще предложи интересна и актуална научна програма с представители на институции, водещи национални консултанти и изявени лектори и преподаватели. Очаква се програмата да получи най-високата възможна акредитация от Комисия по качество на БФС като част от продължаващото обучение на магистър-фармацевтите в България.

Търсете Инфофарма на щанд C31.

За допълнителна информация: http://events.bphu.bg