ФЕМИНХЕЛП / FEMINHELP

By | април 10, 2017

хранителна добавка

Състав: Витамин D – 2,5 mcg; Витамин В12 – 1,25 mcg; Екстракт от тиквени семки – 260 mg; Изсушен сок от плодове на американска червена боровинка – 50 mg; Екстракт от соеви семена – 25 mg; Екстракт от коприва – 25 mg; Антислепващи агенти: магнезиев стеарат. Обвивка: сгъстител – хидроксипропилметилцелулоза; пълнители – микрокристална целулоза, глицерин; оцветители – E171, E120 и E132.

Показания: ФеминХелп е хранителна добавка за жени, страдащи от инконтиненция. Помага за контролиране неволното изпускане на урина.

Описание: ФеминХелп действа благоприятно, благодарение на комбинацията от растителни екстракти и витамини, които съдържа. Екстрактът от тиквени семки подпомага правилната функция на отделителната система. В продукта се съдържат още: соеви изофлавони, екстракт от коприва и изсушен сок от стрити на прах плодове на американска червена боровинка. Витамин D допринася за поддържането на нормалната функция на мускулите и имунната система. Витамин В12 участва в процеса на делене на клетките, включително на мускулните клетки и допринася за нормалната функция на имунната система.

Дозировка: 1-2 таблетки дневно. Да се приемат с вода.

Важно! Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът е предназначен за възрастни. Съдържа соя.

Опаковка: 56 таблетки.

Производител: Natur Product, Германия.

Дистрибутор: Натурпродукт–България ООД, тел.: (02) 979 12 19