ФЛЕКСОДОН C 800/FLEXODON C 800

By | април 10, 2017

хранителна добавка

Състав:  Една таблетка съдържа: глюкозамин сулфат 750 mg, хондроитин сулфат 50 mg, витамин C 20 mg. Другите съставки са: втвърдител желатин, пълнител микрокристална целулоза, антислепващ агент магнезиев стеарат; глазура хипромелоза 6, титанов диоксид, полидекстроза, талк, полиетилен гликол 4000.

Действие: Комбинацията от глюкозамин, хондроитин и витамин С подпомага защитата на хрущяла и образуването на колаген за нормалната функция на ставата. Всеки от компонентите е показал недвусмислена полза за поддържане на нормална структура и функциониране на ставния хрущял при хора в напреднала възраст, с наднормено тегло или подложени на свръх натоварване. Когато се приемат в комбинация, всеки от компонентите усилва и допълва ефикасността на другия.

Дозировка и начин на употреба: Препоръчителна дневна доза е 1-2  таблетки 2 пъти дневно, приети за препоръчване по време на хранене с вода. Ако приемате тази хранителна добавка за първи път, поне първия месец приемайте по 2 таблетки 2 пъти дневно. За оптимален ефект се препоръчва Флексодон С 800 да се приема 3 месеца и след 2 месеца да се повтори курса.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Ако забравите да вземете таблетка Флексодон C 800, следващият път вземете обичайното количиство – само една таблетка. Пропускането на една таблетка не намалява ефикасността на Флексодон С 800. Флексодон C 800 фактически осигурява дълготраен комфорт на ставата, като повлиява благоприятно функцията на ставите и хрущяла. Това изисква време, което е различно при отделните хора. За да имате максимална полза, трябва стриктно да спазвате инструкциите за употреба. Бъдете търпеливи и спазвайте режима си – подобряване на функцията на хрущяла и на ставата изисква време.

Внимание! Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не е подходящ за деца под 12-годишна възраст. Бременни и кърмещи жени трябва да се консултират с лекар. Да се съхранява на сухо място при температура под 25°C. Хранителните добавки не трябва да се ползват като заместител на разнообразното хранене. Балансираният и разнообразен хранителен режим и здравословният начин на живот са важни. Продуктът не съдържа консерванти или оцветители.

Опаковка: Кутия с 30 таблетки.

Производител: Angelini Pharma, Чехия

Дистрибутор: Анджелини Фарма България ЕООД, тел. 02/975 14 06