GRIPOVIT IMMUNO/ГРИПОВИТ ИМУНО

By | януари 19, 2018

Хранителна добавка

Състав: захар; глюкозен сироп; регулатор на киселинност: лимонена киселина; натурален аромат на череша; L- аскорбинова киселина (витамин С); сух екстракт от прополис DER 1,5 – 2,5 : 1 (70% екстракт от прополис и 30% колоиден силициев диоксид); сух екстракт от Ехинацея DER 4:1 (Echinacea purpurea : малтодекстрин); цинков глюконат; оцветител: антоцианин E163; холекалциферол (Витамин D); вода. Една близалка от 10 g съдържа: Витамин C – 20 mg (25% *), цинк – 5 mg (50% *) и витамин D3 – 5 mcg (100%). *% от референтните стойности за възрастни (RDA)

Действие: Близалките ГРИПОВИТ Имуно съдържат натурални екстракти от прополис и ехинацея, витамините D и С, както и цинк, които допринасят за поддържане на имунитета и за адаптацията на организма през студените и рязко променящи се месеци. Ехинацеята и прополисът допринасят за поддържане нормалната функция на имунната система и за здравето на организма (антиоксиданти), а също и на горните дихателни пътища. Те са добро и ефикасно помощно средство за адаптацията на организма през студените и рязко променящи се месеци. Прополисът допринася за повишаване устойчивостта на организма и неговата адаптацията към променящите се условия на околната среда. Витамин С и цинкът допринасят за нормалната функция на имунната система и за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Дозировка и начин на приложение: 1-2 близалки на ден. За деца над 3 години! Децата могат да употребяват близалките само под надзора на възрастен! Съдържа захар. Неподходящи за диабетици.

Опаковка: 12 близалки с вкус на череша.

Производител: Натурпродукт Фарма

Вносител за България: Натурпродукт ООД, Тел.: (02) 979 12 19, 979 08 75