GRIPOVIT JUNIOR/ГРИПОВИТ ДЖУНИЪР

By | януари 19, 2018

Хранителна добавка

Състав: захар, стрити на прах плодове на касис (Ribes Nigrum); изсушен сок от плодове на малина (Rubus idaeus); екстракт от плодове на бъз (Sambucus nigra) (1,9-2,3:1); регулатор на киселинност: лимонена киселина (Е330), витамин С (L-аскорбинова киселина); аромат; антислепващ агент: калциев фосфат; цитрусови биофлавоноиди (Citrus aurantium); цинков сулфат.

Показания: Допринася за доброто здраве и имунитет през студените месеци и в сезона на грипа. Притежава приятен аромат на горски плодове и е богат на витамин С и цинк.

Действие: Плодовете на бъза съдържат аминокиселини, захариди, рутин и голямо количество витамин С. Витамин С и цинкът допринасят за нормалната функция на имунната система и за защита на клетките от оксидативeн стрес. Биофлавоноидите допринасят за неутрализирането на свободните радикали, за нормалната функция на имунната система и за улесняване на усвояването на витамин С.

Дозировка и начин на приложение: Съдържанието на едно саше се разтваря в чаша (150 ml) топла или студена вода. Препоръчителна доза: 1 саше на ден. Продуктът се препоръчва за деца на възраст над 3 години.

Предупреждения: Да се съхранява на стайна температура, на сухо и недостъпно за деца място! Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот!

Опаковка: 10 сашета х 10 g. Нетно количество: 100 g.

Производител: Натурпродукт Фарма

Вносител за България: Натурпродукт ООД, Тел.: (02) 979 12 19, 979 08 75