СИБИДИ ОЙЛ/CBD OIL

By | март 22, 2018

Хранителна добавка

Състав на 1 капсула: Био масло от семената на коноп – 460 mg, Екстракт от индустриален коноп Cannabis sativa L – 40 mg / еквивалент на 20 mg канабидиол /. Помощни вещества: желиращ агент -желатин, овлажнител-глицерин.

Препоръчителен дневен прием: По 2 капсули дневно преди хранене.

Предназначение: Приемането на СиБиДи ойл е добър начин за мускулна и обща релаксация, също така намалява всекидневния стрес и прави нервната система по-гъвкава. Подпомага по естествен път дейността на имунната система и обмяната на веществата. Маслото от семeната на коноп е богат източник на антиоксиданти, аминокиселини, витамини А,С, Е и Д, минерали – фосфор, калий, магнезий, сяра и балансирани пропорции на Омега 3, 6 и 9 ненаситени мастни киселини изключително полезни за човешкия организъм. СиБиДи ойл не съдържа тетрахидроканабинол и не е с психоактивно действие.

Предупреждения: Да не се превишава препоръчаната доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене; Да се съхранява на място недостъпно за малки деца! Да не се приема от бременни и майки кърмачки!

Съхранение: При умерена температура (15-30° С) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място.

Опаковка: Кутия с 3 блистера по 10 меки желатинови капсули

Производител: РамкоФарм, тел: 02/ 868 90 58