МАГНЕМИКС/MAGNEMIX

By | февруари 18, 2019

Хранителна добавка

Състав: В 1 саше се съдържат: Магнезий – 250 mg (Magnesium lactate 88%, Magnesium oxide 12%). Помощни вещества: изомалт, сукралоза; аромат: портокал; лимонена киселина.

Дозировка и начин на приложение: Препоръчителен дневен прием: Едно саше на ден под формата на прах, се приема директно върху езика, без прием на течност.

Предназначение: Хранителната добавка МАГНЕМИКС, съдържа магнезий, изключително полезен за нормалната функция на нервната система, костите, мускулите и общото състояние на организма.
Магнезият благоприятно повлиява електролитния баланс, кръвоносните съдове и кръвното налягане, производството на хормони и намалява чувството на отпадналост и умора.

Показания: за поддържане нормалната функция на нервната система ; за благоприятно повлияване на сърдечната система и умората; за растежа и възстановяване на клетките;

Предупреждения: Да не се превишава препоръчаната доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място недостъпно за малки деца! Да не се приема от хора с изразена непоносимост към лактоза!

Опаковка: сашети по 30 бр.

Производител: РамкоФарм