МАГНЕЗИЕВО ОЛИО СПРЕЙ

By | февруари 18, 2019

Козметичен продукт

Състав: Концентриран разтвор (31%) от най-чистия магнезий в света – Zechstein магнезиев хлорид. 10 напръсквания доставят 150-180 mg магнезиев хлорид.

Предназначение: Високо абсорбиращ магнезиев спрей. Значително повишава нивата на магнезий в организма. Магнезиевиeвият спрей съдържа магнезиев хлорид (Zechstein Inside®), добит от отлагания в Северно море (Zechstein Sea), за да осигури най-чистия източник на магнезиев хлорид. Този вид магнезиев хлорид е естествено получен в продължение на повече от 250 милиона години и не съдържа замърсявания с тежки метали, характерни за други водни източници.
Натуралното магнезиево олио на SOS Health значително повишава нивата на магнезий в организма при недостиг. Поддържа нормалния мускулен тонус, подпомага работата на мускулите, успокоява нервната система, релаксира и подобрява съня. За поддържане на здрави кости и стави. Приложим при бебета над 6 месеца и бременни.

Дозировка и начин на приложение: За кожно приложение: впръскайте 5-10 пъти върху кожата и масажирайте. Желателно е след душ, когато порите са разширени. За добра орална хигиена: впръскайте 2-3 пъти върху венците и зъбите, като масажирате с четка. Да не се поглъща!
Разклатете добре преди употреба. Ако продуктът не е бил използван продължително време, отворът на флакона може да се запуши. В този случай го изплакнете с топла вода, за да се отпуши.

Предупреждения: При недостиг на магнезий или при нанасяне на спрея върху наранена кожа е възможно да възникне чувство на изтръпване.
Да се съхранява на сухо място, при температура 15-40 ̊ C.

Опаковка:800 дози в 100 мл спрей

Производител: SOS Health OÜ, Akadeemia tee 21/1, Talin 12618, Estonia, www.soshealth.eu.

Вносител: Химтрейд-Комет ООД, София 1612, бул. Цар Борис III 81, тел.: 02/ 953 13 10; GSM: 0887 655 588; www.chimtrade.info.