ОКСИЛИК/OXYLYC

By | февруари 7, 2017

хранителна добавка

Състав: Всяка капсула Оксилик съдържа следните активни съставки: про-витамин А – 2 mg, отговарящ на витамин А – 333 mcg, Витамин C – 300 mg, Витамин Е – 36 mg, Селен – 50 mcg, ликопен – 2 mg.

Показания: Оксилик е мощна и баласирана антиоксидантна формула, която: Неутрализира свободните радикали; Допринася за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на кръвоносната система; Съдейства за възстановяване на сърдечния мускул и правилното му функциониране; Допринася за поддържането на нормалното зрение; Влияе положително на физическия растеж и фертилитета; Допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата, ноктите и растежа на косата; Въздейства положително на доброто състояние на ставите; Допринася за нормалната функция на имунната система, като повишава издръжливостта на организма към студ и инфекции; Подобрява функциите на дихателната система особено при пушачи; Подобрява хормоналния баланс в организма.

Дозировка и начин на приложение: Приемайте Оксилик в доза една капсула дневно по време на едно от основните хранения, освен ако Вашият лекар или фармацевт не е препоръчал друго.

Странични ефекти: Всички активни съставки на Оксилик съществуват в човешкия организъм, затова страничните ефекти на продукта могат да се проявят само при неговото предозиране. В много редки случаи може да се наблюдава непоносимост към активните съставки или помощните вещества в състава на капсулата. В случай че след приемането на Оксилик установите поява на обриви, сърбеж, подуване на устните и лицето или недостиг на въздух, преустановете приемането на препарата и се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт.

Противопоказания: Хипервитаминози А и Е

Опаковка: Оксилик се предлага в аптеките в опаковки от 20 капсули.

Производител: WOERWAG PHARMA GmbH & Co.KG

Представител за България: TП Вьорваг Фарма ГмбХ § Ко.КГ