ПАЛМИНТОН/PALMINTON

By | ноември 24, 2014

Хранителна добавка

Състав: В една капсула се съдържат: Стандартизирани екстракти от Сау палмето 160 мг, Коприва 120 мг, Ликопен 3 мг.

Описание: Eкстракт от Serenoarepens,  най-често приеманата активна съставка при ДПХ в обичайното количество за еднократен прием – 160 мг. Има проучвания, че екстрактът влияе върху разрастването на епителните клетки и съединителната тъкан на простатата; екстракт от корени на коприва – 120 мг. Urticadioica влиза в състава на много средства за прием при ДПХ; ликопен – 3 мг. Ликопенът е каротеноид, натурален природен пигмент, който се среща в растенията. Той е мощен антиоксидант, влиза в защитната система на организма срещу свободните радикали, който най-често увреждат клетките.

Предназначение: Палминтон е хранителна добавка, предназначена за прием при доброкачествена хиперплазия на простатата /ДПХ/. Това е доброкачествено състояние, което е често срещано при мъже над 50 години и представлява разрастване на съединителната и епителната тъкан в този орган. Причината са хормоналните изменения, които настъпват с напредването на възрастта.

Дозировка: Два пъти по една капсула дневно. Да не се използва като заместите на разнообразното хранене.  Да не се използва от бременни и деца.

Опаковка: Капсули по 30 броя в опаковка.

Производител: Ecopharm

Вносител: Екофарм ЕООД, тел. 02/9631596