МАСЛО ОТ ВЕЧЕРНА ИГЛИКА/ PRIM ROSE OIL

By | април 11, 2014

Състав: Всяка желатинова капсула съдържа: Масло от вечерна иглика (Oenothera erythrosepala Borb)- 1000 mg

Действие: Маслото от вечерна иглика / Prim rose oil / съдържа в голeми количества две важни, есенциални омега 6 мастни киселини – линолова и гама линоленова (GLA). Те играят важна роля за нормалното функциониране на човешкия организъм. GLA оказва положителен ефект за производството на хормона простагландин, повлияващ възпалителните процеси в организма. Маслото повлиява благоприятно състоянието на женския организъм при болезнен менструален цикъл, физиологичните проблеми при климакс, отпадналост, чувство на безпокойство, раздразнителност. Влияе положително върху връзките на малкия таз.  Маслото способства за разреждане натрупванията на мазнини в порите на кожата и допринася за възпрепятстване появата на акне и кожни недостатъци.

Приложение: Подкрепя поддържането на естествения хормонален баланс в женския организъм; Спомага за намаляване на неразположението по време на менопаузата; Влияе благоприятно върху женския организъм в периода на месечния цикъл; Съдейства за по-добра обмяна на веществата; Повлиява благоприятно кожата при изсушаване и спомага за намаляване на черни точки и пъпки.

Препоръчвана доза : По 1 капсула един път дневно, по време на хранене с чаша вода.

Предупреждения: Хранителната добавка не е предназначена за деца! Да не се превишава препоръчаната доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Опаковка: 70 броя меки желатинови капсули.

Производител: РАМКОФАРМ ООД