Витаминче Витамин С

By | ноември 29, 2019

Хранителна добавка

Състав: В една капка 0,1 ml се съдържат 10 mg Витамин С. Други съставки: Пречистена вода. Капките са без добавена захар, без изкуствени подсладители, без консерванти, без изкуствени оцветители. Не съдържат лактоза, мая и глутен.

Предназначение: Благоприятстват нормалната функция на детската имунна система и възстановителните процеси; Повишават абсорбцията на храни и течности от детския организъм; Оказват благотворно действие върху функциите на горните дихателни пътища, белите дробове и бронхите; Подпомагат усвояването на витамин Е (alfa-Tocopherol), витамин B12 (Cobalamin) и калций (Ca); Подкрепят и подпомагат детската сърдечно-съдова система и нормалния процес на усвояването на желязо (Fe), на кръвообразуването и на кръвосъсирването; Оказват благотворен ефект върху метаболизма на мазнините, въглехидратите и протеините; Подпомагат нормалния процес на образуване на колаген в организма, оказват благотворен ефект върху структурата и функциите на костите, ставите, зъбите, венците и мускулите. Оказват благотворно въздействие върху растежа на децата; Подкрепят производството на енергия в детския организъм и спомагат за нормалната му жизненост. Поддържат и подобряват цялостното здравословно състояние на детския организъм.

Начин на употреба и препоръчвана доза: За бебета от 3 месеца до 1 година и деца до 5 години: Смесват се 0,5 ml (5 капки) от продукта с майчина кърма, сок или вода. Капките Витамиче са създадени специално за бебета над 3 месеца и деца до 5 години. Витамиче не се препоръчват за възрастни хора.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Преди употреба разклатете добре бутилчицата! Капките не заместват здравословното, разнообразно и балансирано хранене.

Опаковка: капки 30 ml

Производител: Инбиотех ООД, тел.: 02 / 987 95 37, e-mail: office@inbiotech-bg.com