ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН 100%

By | ноември 29, 2019

Хранителна добавка

Състав: Ябълков пектин 100% представлява високо естерифициран чист ябълков пектин, който е извлечен от плодовете на пресни ябълки. Няма добавена захар в състава на ябълковия пектин.

Показания: Ябълков пектин 100% подпомага поддържането на нормалните нива на холестерол в кръвта. В допълнение, хранителната добавка също благоприятства за поддържането на нормалните нива на глюкоза в кръвта особено след хранене. Допринася за нормализиране на кръвното налягане при продължителна употреба. Оказва благоприятно въздействие върху функционирането на сърдечносъдовата система. Поддържа еластичността на стените на кръвоносните съдове. Оказва благоприятно въздействие върху храносмилането и перисталтиката. Подпомага нормалното функциониране на черния дроб и благоприятства общото прочистване на организма от токсини и тежки метали. Благоприятства нормалния процес на неутрализиране на отпадните киселини и основи в организма. Допринася за поддържане на нормалното телесно тегло, което създава чувство на ситост. Притежава имуностимулиращ ефект.

Начин на приложение и дозировка: Възрастни и деца над 15 години: 1 чаена лъжичка (5 g) от продукта се разтварят в 20 ml течност (вода, сок, кисело мляко) и се приема 30 минути преди хранене. Да не се надвишава препоръчаната дневна доза от 5 g.

Предупреждения: Да не се надвишава препоръчаната дневна доза от 5 g. Да не се използва по време на бременност. Продукта не е заместител на здравословното и разнообразно хланене. При проблеми с черния дроб или при недостиг на желязо, консултирайте се с лекар!

Опаковка: 35 g

Производител: Инбиотех ООД, тел. 02 / 987 95 37, e-mail: office@ inbiotech-bg.com