БЕНЕФЛОРА / BENEFLORA

By | декември 14, 2016

хранителна добавка

Състав: 6 млечни фермента /Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus/. Помощни вещества: Малтодекстрин; фрукто-олигозахарид на цикория; Pisum sativum фибри; Млечни ферменти: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium species, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum. Не съдържа следи от соя и млечни продукти! 100% натурален продукт! Подходящ за вегетарианци и хора с непоносимост към лактоза! Общ брой на пробиотични култури в едно саше: 2,5 млрд. КОЕ на саше.

Предназначение: Благоприятства чревната флора от средни до остри стомашно чревни разстройства; Благоприятства електролитният баланс в организма; Благоприятства имунната система; Благоприятства при състоянието ”лениви черва”; Благоприятства запазването на храносмилателни ензими.

Дозировка и начин на употреба: Деца на възраст от 3 до 6 години: 1/2 саше (5 гр.) на ден. Възрастни и деца над 6 години: 1 саше (10 гр.) на ден. Приемайте 1 саше БенеФлора всяка сутрин в продължение на 7 последователни дни. Съдържанието на сашето може да бъде консумирано директно или за предпочитане разтворено в любимата храна, напитка, кисело или прясно мляко. Седем дневен курс на прием всеки месец e препоръчителен за поддържането на балансирана чревна флора. Все пак, ако чревната флора е силно повредена (след курс на антибиотици, например), се препоръчва да се приема БенеФлора сашета в продължение на 35 дни без прекъсване. Възможна е появата на метеоризъм /газове в червата/, но това е временно явление и ще изчезне бързо. Не изисква хладилно съхранение след отваряне.

Специални указания: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да се съхранява на сухо и тъмно място между 15°C и 25°C, недостъпно за малки деца. Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се замразява, тъй като това може да намали броя на ефективни живи бактерии. Цветът, вкусът и мирисът, може да варират, но да няма никакъв ефект върху ефикасността, това се дължи на физическите характеристики на съставките. Не съдържа генно-модифицирани микроорганизми и консерванти.

Опаковка: сашета 10 g x 7

Производител: ORTIS S.P.R.L, Belgium

Дистрибутор: САВА МЕДИКЪЛ ЕООД, 02/444 4 281