ЧЕРЕН БЪЗ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

By | февруари 9, 2017

хранителна добавка

Състав: В 1 таблетка се съдържа: екстракт от плод Черен бъз (Extr.Sambucus Nigra) – 100 mg. Помощни вещества: Aнтислепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид колоиден; Пълнители: царевично нишесте / без ГМО/, поливинилпиролидон;  Подсладител: фармацевтичен сорбитол; Аромат: горски плодове.

Прeдназначение: Подходящо за деца и възрастни да подпомогне доброто физическо състояние на организма; Засилва естествените съпротивителни сили на организма в период на повишени сезонни заболявания и при резки температурни промени. Повлиява благоприятно функцията на дихателната система по време на пролетния цъфтеж и при запрашена среда.
Действа благоприятно върху тонуса на вените и кръвоносните съдове.

Указания за употреба: За ежедневна употреба: деца от 2-6 г.: 1/2 таблетка дневно, деца от 7-12 г.: 1 таблетка дневно. Деца над 12 г.: 2 таблетки дневно. За възрастни: по 1 таблетка три пъти дневно. За интензивна употреба: деца от 2-6 г.: по 1 таблетка дневно; деца от 7-12 г.: по 1 таблетка два пъти дневно; деца над 12 г.: по 1 таблетка три пъти дневно; възрастни: по 2 таблетка три пъти дневно.

Начин на приложение: Таблетка може да се изпие, смуче, дъвче или да се стрие и да се прибави в сок или вода. При смучене или дъвчене таблетката боядисва за кратко устната кухина!

Предупреждения: Хранителната добавка не е подходяща при индивидуална непоносимост към съставните вещества. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Опаковка: таблетки 900 mg х 60

Производител: Буров ЕООД, тел: 02/ 851 92 02 / в завод на Ренифарма Оперейшън ООД /