ОПТИХЕПАН СЛИМ

By | януари 5, 2019

Хранителна добавка

Състав: Съдържа холин, екстракти от бял трън, куркума и черен пипер, хром. Холин битартарат; екстракт от плодове на бял трън (Silybum marianum); за капсулата: желатин, оцветител Е171; екстракт от коренище на куркума (Curcuma longa – 95% curcuminoid); пълнител: микрокристална целулоза; екстракт от черен пипер (Piper nigrum); антислепващ агент: магнезиев стеарат; хромен (III) хлорид.

Действие: Холинът допринася за нормалната чернодробна функция. Белият трън благоприятства здравето на черния дроб. Черният пипер подпомага отстраняването на отпадни продукти от обмяната. Куркумата допринася за поддържане на оптимално телесно тегло. Хромът допринася за поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта и за нормалния метаболизъм на макро хранителните вещества.

Предназначение: Допринася за: нормалната чернодробна функция и здравето на черния дроб; защита на клетките от оксидативен стрес (антиоксидантен ефект); поддържане на оптимално телесно тегло.

Дозировка и начин на употреба: За възрастни: по 1-2 капсули дневно, преди хранене. Капсулите се гълтат цели с вода.

Противопоказания: При жени в първите три месеца от бременността, при ендометриоза и кисти на яйчниците.

Допълнителна информация: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот!
Внимание: да се приема с внимание при кърмене и при хора с диабет. Може да взаимодейства с орални контрацептиви (противозачатъчни) и някои лекарства (напр.: Метронидазол).

Опаковка: 30 капсули.

Производител: Natur Produkt Zdrovit Sp. z o.o.,Полша

Дистрибутор: Натурпродукт ООД, тел.: (02) 979 12 19