УРОНАТ ГОЛД /URONAT GOLD

By | април 10, 2017

хранителна добавка

Състав: В 1 капсула се съдържа: Екстракт от стръкове на златна пръчица – 250 mg; Екстракт от листа на бреза – 100 mg; Екстракт от стръкове на коприва – 50 mg. Помощни вещества: желатин (капсула), микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид, Е171 (капсула).

Показания: Уринат голд е хранителна добавка, допринасяща за доброто състояние на уринарната система.

Действие: Екстрактът от златна пръчица (горски енчец), благодарение на флавоноидите, дъбилните вещества, фенолните киселини, слузните вещества и витамин С, съдържащи се в него, допринася за доброто функциониране на уринарната система, за намаляване напрежението на мускулатурата на пикочния мехур и пикочните пътища. Екстрактът от листа на бреза съдейства за нормалната обмяна на електролити в бъбреците и помага за стимулиране отделянето на урина. Екстрактът от стръкове на коприва подпомага увеличаването на количеството на отделяната урина и елиминирането на съдържащите се в нея вредни отпадни продукти на обмяната, като урея.

Начин на употреба: Първите 3 дни: 3 х 1 капсула дневно. Следващите 2 дни: 2 х 1 капсула дневно. Може да приемате продукта независимо от храненето. Вземайте капсулите най-малко с половин чаша вода.

Важно! Не приемайте Уронат голд капсули ако сте алергични към някоя от съставките. Продуктът не е подходящ за деца под 18 години. Ако не се чувствате по-добре след 7 дни от началото на приема, трябва да потърсите съвет от специалист. Ако сте бременна или кърмите, мислите, че сте бременна или планирате бременност, посъветвайте се с Вашия личен лекар преди употреба. Не съдържа захар и може да бъде използван от диабетици.

Опаковка: 15 капсули.

Производител: Natur Product, Полша.

Дистрибутор: Натурпродукт–България ООД, тел.: (02) 979 12 19