ВИТЕКС АГНУС

By | септември 20, 2016

Хранителна добавка

Състав: Препоръчваната дневна доза от една капсула съдържа: Стандартизиран екстракт от плод Витекс Агнус Кастус (Vitex Agnus Castus) с 5% Витексин (Vitexin) – 100 mg /еквивалент – 1000 мг. сух плод/, антислепващ агент – магнезиев стеарат и малтодекстрин / от естествен източник/. Съставки на капсулата: желиращ агент-желатин.

Показания: Агнус кастус (Витекс) е билка, която благоприятно влияе върху женския организъм. Препоръчва се като допълващо средство за поддържане на нормален хормонален баланс. Хранителната добавка действа благоприятно при предменопауза и менопауза. Благоприятно повлиява за доброто разположение в дните преди месечния цикъл. Подпомага за доброто състояние на кожата.

Указания за употреба: Приемайте сутрин по една капсула с чаша вода. За по-добър ефект е желателен прием от два до шест месеца.
Хранителната добавка не е подходяща при индивидуална непоносимост към съставните вещества. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Опаковка: 60 твърди желатинови капсули в опаковка.

Произведител: Ренифарма оперейшън ООД за Буров